AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 26 червня 2013 р. № 465-р Київ

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Відповідно до статей 92, 123 і 149 Земельного кодексу України ( 2768-14 ) надати Службі автомобільних доріг у Дніпропетровській області дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок державної власності загальною площею 45,87 гектара, розташованих на території Дніпропетровського району Дніпропетровської області, з подальшим наданням їх зазначеній Службі у постійне користування для будівництва та обслуговування автомобільної дороги Знам’янка — Луганськ — Ізварине (на м. Волгоград через мм. Дніпропетровськ і Донецьк) на ділянці обходу м. Дніпропетровська від автодороги Бориспіль — Дніпропетровськ — Запоріжжя до межі м. Дніпропетровська згідно з додатком.

Службі автомобільних доріг у Дніпропетровській області відповідно до законодавства передбачити у зазначеному проекті землеустрою розрахунок збитків, що будуть завдані землекористувачам внаслідок вилучення земельних ділянок.

Прем'єр-міністр України

М. АЗАРОВ

Інд. 70

Додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 р. № 465-р

ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ, розташовані на території Дніпропетровського району Дніпропетровської області, на які Службі автомобільних доріг у Дніпропетровській області надається дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо їх відведення для будівництва та обслуговування автомобільної дороги Знам’янка — Луганськ — Ізварине (на м. Волгоград через мм. Дніпропетровськ і Донецьк) на ділянці обходу м. Дніпропетровська від автодороги Бориспіль — Дніпропетровськ — Запоріжжя до межі м. Дніпропетровська

Площа земельної ділянки, гектарів

З яких земель вилучається земельна ділянка

Умови надання

Усього — 45,87 у тому числі:

  • 35,73
  • землі сільськогосподарського призначення (рілля), які перебувають у постійному користуванні державного підприємства "Дослідне господарство "Дніпро" Інституту сільського господарства степової зони Національної академії аграрних наук України"

  • у постійне користування
  • 8,48
  • землі сільськогосподарського призначення (багаторічні насадження (сади), які перебувають у постійному користуванні державного підприємства "Дослідне господарство "Дніпро" Інституту сільського господарства степової зони Національної академії аграрних наук України"

    -"-

  • 0,56
  • ліси (полезахисні лісові смуги), які перебувають у постійному користуванні державного підприємства "Дослідне господарство "Дніпро" Інституту сільського господарства степової зони Національної академії аграрних наук України"

    -"-

  • 1,1
  • землі лісогосподарського призначення (ліси), які перебувають у постійному користуванні державного підприємства "Дніпропетровське лісове господарство"

    -"-

    Юридичний портал Справедливість

    Это Вам будет интересно:

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca