AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Систему виконання доручень вдосконалять

Систему виконання доручень вдосконалятьПеребуваючи на Черкащині, Президент Віктор Янукович вказав на низку недоліків у роботі Центру надання адміністративних послуг у місті Черкаси. Зокрема, йшлося про тривалість та складність одержання адміністративних послуг з питань державної реєстрації речових прав, створення значних черг, незручності для відвідувачів. Як повідомив журналістам голова облдержадміністрації Сергій Тулуб, нині в центрі обладнано додаткові робочі місця для прийому громадян, що зменшує черги і скорочує час надання людям послуг.

Є низка інших прикладів сумлінного виконання доручень працівниками органів місцевої влади. Їх, зокрема, називали учасники засідання колегії облдержадміністрації, яка обговорила стан виконавської дисципліни серед працівників владних структур. Заступник голови облдержадміністрації, керівник апарату Едуард Івакін назвав цифри, що свідчать про досить високу напругу в роботі працівників, які організовують та контролюють виконання поставлених перед владою завдань. Це стосується впровадження програми економічних реформ, ремонту об’єктів комунального господарства та доріг, реформування сфери охорони здоров’я, організації відзначення 200-річного ювілею Тараса Шевченка та 60-річчя області.

Однак доручення, визначені за результатами телевізійного проекту «Діалог з країною», у рамках якого будь-який громадянин України мав змогу звернутися зі своєю проблемою безпосередньо до Президента України, реалізовані поки що не повністю. Серед причин називали порушення термінів реагування на запити і звернення, несвоєчасне інформування співвиконавців, недостатній фаховий рівень самих виконавців. Тим часом проблеми, про які повідомляли громадяни, вкрай важливі. Вони стосувалися соціальної допомоги, поліпшення умов проживання, забезпечення транспортом, ремонту житлових будинків і роботи комунальних служб.

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Систему виконання доручень вдосконалять, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca