AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


У червні Україна майже вдвічі збільшила імпорт газу з Польщі та Угорщини

У червні Україна майже вдвічі збільшила імпорт газу з Польщі та УгорщиниНадходження природного газу до газотранспортної системи України в червні 2013 року з Польщі та Угорщині становила 262,7 мільйона кубічних метрів, що майже вдвічі більше від показників травня цього року, повідомило ПАТ «Укртрансгаз».

За оперативними даними його центрального диспетчерського департаменту, приріст імпорту газу стався за рахунок збільшення транзиту з Угорщини, який в червні становив 137,8 мільйона кубометрів.

Перші реверсні поставки газу Україна отримала у листопаді — від німецької компанії RWE через територію Польщі. У квітні почалися постачання газу з Угорщини. 15 травня цього року Україна розпочала тестовий імпорт газу зі Словаччини. Пізніше міністр енергетики і вугільної промисловості Едуард Ставицький частково підтвердив інформацію про те, що російський «Газпром» блокує постачання газу в Україну зі Словаччини.

За словами Едуарда Ставицького, газ із Європи дешевший в середньому на 130 доларів (без урахування «харківської знижки»). Тоді як Росія, нагадує міністр, взагалі не погоджується на зниження ціни. Спроба України диверсифікувати джерела надходження газу зустрічає опір Росії, стверджують аналітики.

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - У червні Україна майже вдвічі збільшила імпорт газу ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca