AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Про внесення змін до Плану діяльності Міненерговугілля з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік, Міністерство енергетики та вугільної промисловості УкраїниМІНІСТЕРСТВО ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  • 30.05.2013  № 295
  • Про внесення змін до Плану діяльності Міненерговугілля з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік

    Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»( 1160-15 ), Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств, інших органів виконавчої влади( 731-92-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.1992 № 731, зі змінами та доповненнями, НАКАЗУЮ:

    1. Доповнити План діяльності Міненерговугілля з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік( v1010732-12 ), затверджений наказом Міненерговугілля від 14.12.2012 № 1010, пунктом 16 такого змісту:

  • 16.
  • наказ Міненерговугілля "Про затвердження Положення про технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків, громадських будівель, підприємств побутового та комунального призначення"

    З метою приведення наказу ДАХК "УКРГАЗ" у відповідність до законодавства, запобігання аваріям і нещасним випадкам з населенням при використанні газу в побуті

    З власної ініціативи

    2. Департаменту промислової безпеки, охорони праці, цивільного та фізичного захисту, трудової та соціальної політики (Онищенко О. М.), який є розробником відповідного акта, забезпечити базове, повторне, періодичне відстеження регуляторного акта, зазначеного у пункті 1 цього наказу, після його підписання відповідно до Методики відстеження результативності регуляторного акта( 308-2004-п ), затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308.

    3. Департаменту організаційного забезпечення діяльності Міністра (Щукін О. М.) — забезпечити оприлюднення цього наказу на вeб-сайті Міненерговугілля.

    4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

    Міністр

    Е. Ставицький

    {Текст взято з сайту Міненерговугілля України http://mpe.kmu.gov.ua/}

    Юридичний портал Справедливість

    Это Вам будет интересно:

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - Про внесення змін до Плану діяльності Міненерговугілля ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca