AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Відкрий для себе багатства рідного краю

Відкрий для себе багатства рідного краю

Стартувала акція «7 чудес Києва»

У кожного, безумовно, власний Київ. Пам’ять про нього пов’язана з тим чи іншим місцем, яке захопило і пробудило добрі почуття. Але є в столиці споруди — свідчення його історії, архітектурні шедеври, — що стали своєрідними візитівками-символами. Подивитися на них їдуть з усіх кінців світу. А чи всі (і не лише закордонні гості, а й кияни) були в історичних будівлях, знають їхню історію?

Ставити так питання оргкомітет фонду «Рідна країна», що проводить з 2007 року загальнонаціональну акцію «7 чудес України», змусили реалії життя.

— Загальна стратегія проекту, — розповідає керівник фонду Микола Томенко, — полягає в тому, щоб люди відкривали для себе багатства рідного краю, мандрували рідною землею і любили Україну. Здається, все просто. Але це лише на перший погляд. Приміром, у Луцьку половина місцевих жителів ніколи не була у замку. У столиці теж багато киян проходять повз історичні споруди, але не заходять туди.

Тому, вважають організатори проекту, його завдання — у відкритті, пропаганді й захисті пам’яток історії. Акцію «7 чудес Києва» розпочато у січні. Вже визначено 30 фіналістів. Участь у конкурсі беруть лише давні споруди, об’єкти останнього століття не враховуються. Голосування триватиме до 23 серпня, а переможців визначатимуть за сумою балів, отриманих через Інтернет та завдяки думці експертів.

ДОВІДКА «УК»

«7 чудес України» — загальнонаціональна акція, започаткована Фондом Миколи Томенка «Рідна країна» у 2007 році, яка стала найуспішнішим проектом у галузі популяризації вітчизняного туризму за більш ніж 20 років української незалежності. За останні п’ять років було проведено три повноцінні етапи цієї акції, в результаті яких Україна визначила:

7 історико-архітектурних чудес» (заповідник «Кам’янець», Києво-Печерська лавра, парк «Софіївка», Софія Київська, Херсонес Таврійський, Хортиця, Хотинська фортеця)

«7 природних чудес» (Біосферний заповідник «Асканія-Нова», регіонально-ландшафтний парк «Гранітно-степове Побужжя», Дністровський каньйон, Мармурова печера, Національний природний парк «Подільські Товтри», озера Світязь та Синевир)

«7 чудес України: замки, палаци, фортеці» (Аккерманська фортеця, Алупкинський палац, Кам’янець-Подільська фортеця, Луцький Верхній замок, Митрополичий палац у Чернівцях, палац у Качанівці, Хотинська фортеця).

АВТОРИТЕТНО

Віктор НАБРУСКО, секретар Національної спілки журналістів:

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Відкрий для себе багатства рідного краю, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca