AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Газифікатор вугілля здешевлює опалення

Газифікатор вугілля здешевлює опаленняПерший в Україні комплекс газифікації вугілля розпочав роботу в Луганську. Розробник унікальної технології — місцева компанія «Теплоенергогаз». Комплекс потужністю 1,8 МВт для котельні спроектовано спільно з місцевими вченими, все необхідне обладнання виготовлено на машинобудівних підприємствах області. Щодо сировини, то вугілля на Луганщині видобувають понад 30 мільйонів тонн на рік, і понад 70% його придатне для переробки на газ. Тож запасів вугілля вистачить, особливо якщо врахувати нинішній профіцит на ринку цього палива.

Газ, який дає змогу отримувати газифікатор вугілля, обійдеться за ціною більш ніж удвічі нижчою нинішньої ціни природного блакитного палива. Додатково, за допомогою спеціальної установки, є можливість виробляти з нього електричну енергію.

Нині ця технологія надає можливість ефективно використовувати газифікацію на об’єктах із місячним обсягом споживання природного газу не менш як 100 тисяч кубометрів. А таких об’єктів тільки на території області налічується понад триста. «Однією з основних переваг технології газифікації «Теплоенергогаз» є можливість використання широкого спектру видів палива, — зазначив представник Інституту газу Національної академії наук України Костянтин П’яних. — Тепер напрацьовано технологію використання вугілля кількох марок та вугільних брикетів. Прекрасний економічний ефект дає газифікація бурого вугілля, лигнітів, відходів деревини тощо. Тож це важлива подія не тільки для одного міста».

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Газифікатор вугілля здешевлює опалення, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca