AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Вінницький диво-птах долетить до Києва

Вінницький диво-птах долетить до Києва Яскравий, голосистий, завзятий… Що за птах? Та звісно, півень! Минулої п’ятниці він, що починає день для хлібороба, шляхетно пройшовся кількома центральними вулицями міста над Південним Бугом та гоноровито став на показ на Театральній площі — одному з найулюбленіших місць відпочинку городян.

Тож тепер сюди завертають дедалі більше вінничан, багато приходять з дітьми. Роблять знімки на пам’ять і звідусіль його розглядають. Бачити є що! На широких грудях у диво-птаха під деревом грає на кобзі сам козак Мамай, поряд з ним мальви й інші рідні з дитинства «картинки», які відображають світогляд українського народу, й зокрема подолян. Саме фольклорні мотиви надихнули на розпис автора твору — заслуженого майстра народної творчості, одного з кращих представників народного малярства Василя Слободянюка.

«Картинки» на диво-птахові рідні з дитинства. Фото автора

Зауважимо, що презентація його праці під назвою «Сонячні барви Поділля» відбулася за сприяння управління культури і туризму облдержадміністрації, обласного центру народної творчості та викликала жвавий інтерес у краян. Це своєрідна подільська народна картинка, в якій відтворено дивосвіт давніх людських уявлень, переданих у піснях та переказах. Ретельно добирали кольори. Півень будить сонце. Його гребінь прикрашений давніми солярними знаками. Око півня — це спіраль-безконечник, узята зі скіфської пекторалі. Пишний хвіст — це барви веселки і життя. А вся казкова композиція височить над синіми хвилями Південного Бугу.

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Вінницький диво-птах долетить до Києва, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca