AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Голова ДСА України провів робочу зустріч з керівниками Агентства США з міжнародного розвитку USAID

Голова ДСА України провів робочу зустріч з керівниками Агентства США з міжнародного розвитку USAID5 квітня 2013 року в приміщенні ДСА України відбулася робоча зустріч керівництва Державної судової адміністрації України з Регіональною місією Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, Молдові та Білорусі.

У зустрічі взяли участь: Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк та перший заступник Голови ДСА України Володимир Півторак, ексдиректор місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), фахівець у питаннях міжнародного розвитку Алекс Ньютон, керівник програми розвитку демократії та врядування Регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, Молдові та Білорусі Олександр Піскун.

Метою Регіональної місії USAID є огляд поточної програми Агентства США з міжнародного розвитку «Україна: справедливе правосуддя», розгляд ходу реалізації названого Проекту з метою подальшого удосконалення спрямування програмних заходів протягом наступних трьох років.

Під час зустрічі Руслан Кирилюк подякував Проекту за надану допомогу у підтримці української судової системи. Голова ДСА України назвав багато корисних заходів, проведених спільно з Проектом, зокрема, участь представників ДСА у міжнародній конференції з судового адміністрування, що відбулася у Гаазі, підтримку у проведенні першої міжнародної конференції з судового адміністрування «Інноваційні підходи в судовому адмініструванні», присвячену 10 річниці діяльності ДСА України. Руслан Кирилюк наголосив, що «покладає великі надії на пілотний проект з навчання судових адміністраторів, який розпочнеться 8 квітня 2013 року в м. Києві, за участю викладачів Мічиганського Університету». Водночас, Голова ДСА України зауважив, що незважаючи на досить плідну спільну роботу, останнім часом відбулося зменшення активності співробітництва Проекту з ДСА України та висловив сподівання на відновлення активної співпраці, особливо у важливих для судової системи України напрямках.

Під час зустрічі Руслан Кирилюк означив пріоритетні напрямки роботи Державної судової адміністрації України на поточний рік, до виконання яких може приєднатися і Проект. Зокрема, за його словами робота ДСА України найближчим часом буде спрямована на: збільшення видатків на оплату праці працівників апаратів судів; добудову 10 приміщень судів; будівництво суду за типовим проектом (модельне приміщення суду); розробку нової інструкції з діловодства суду для загальних та адміністративних судів; запровадження системи навчання для помічників судів та дистанційного навчання для працівників апаратів судів; удосконалення системи статистичної звітності; широке впровадження системи «Електронний суд»; встановлення інформаційних кіосків у судах; завершення впровадження систем відеоконференцзв’язку; спрощення і пришвидшення автоматизованої системи документообігу суду, модуль інформування сторін процесу шляхом відправлення смс-повідомлень; оптимізацію поштових витрат.

Судова Влада України

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Голова ДСА України провів робочу зустріч з керівниками ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca