AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


У Дніпропетровській області на озброєнні обласної ДАІ з'явилися сучасні автоматичні комплекси «Гарпун»

У Дніпропетровській області на озброєнні обласної ДАІ з'явилися сучасні автоматичні комплекси «Гарпун»Дніпропетровські журналісти мали змогу на власні очі подивиться як функціонує система автоматичної фотофіксації порушень водіями швидкісного режиму «Гарпун». Інспектор відділу організації роботи ДПС, майор міліції Дунай Олександр Володимирович розповів журналістам про принцип роботи нових засобів нагляду за дорожнім рухом.

«Гарпун» — це система автоматичної фотофіксації порушень водіями швидкісного режиму, що включає лазерний вимірювач швидкості «TruCam», який працює в автоматичному режимі, а також блок управління і передачі даних. При цьому «TruCam» фіксує перевищення швидкості, а блок управління «Гарпун» передає зафіксовану інформацію на пост ДАІ або в патрульний автомобіль, де встановлений приймач і ноутбук з відповідним програмним забезпеченням. Крім того, «Гарпун» дозволяє дистанційно керувати вимірювачем швидкості — включати і вимикати його в режимі віддаленого доступу» — розповідає Олександр Дунай.

На питання журналістів він роз’яснив, що такий прибор для здійснення контролю за дорожнім рухом встановлюється у спеціальні «антивандальні» бокси, оснащений системою оповіщення про незаконне проникнення та відрізняється від діючих на сьогоднішній день тим, що він здійснює точковий вимір можливого автомобіля-порушника з подальшою передачею даних на стаціонарний пост ДАІ або патрульний автомобіль. Нове обладнання буде використовуватися в першу чергу на аварійно небезпечних ділянках, у місцях концентрації ДТП та в інших небезпечних місцях. У Дніпропетровському регіоні, згідно моніторингу даних, визначено 40 таких місць.

Всього в області планують встановити чотири мобільні системи «Гарпун», які час від часу будуть переміщувати.

Працює комплекс в автоматичному режимі без участі інспектора. Лазерний вимірювач швидкості проводить фіксацію порушення, потім комплекс формує файл (фотографія правопорушника, транспортний засіб, лазерна мітка) і передає її на віддалений мобільний наряд. Члени мобільного наряду, отримуючи знімок зупиняють транспортний засіб правопорушника.

Працівники ДАІ відзначають, програма сертифікована і, згідно з чинним законодавством, має право на її використання в Україні

Протягом півроку «Гарпун» вже випробували у Київській та Полтавській областях. У Дніпропетровській області комплекс почали тестувати 8 квітня, на сьогоднішній день в Дніпропетровському регіоні працює два таких комплекси. Станом на 23 квітня за допомогою програми було зафіксовано понад 50 порушень Правил дорожнього руху.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - У Дніпропетровській області на озброєнні обласної ДАІ ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca