AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Щодо визнання недійсною ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку - депозитарної діяльності, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринкуНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

НАКАЗ

  • 07.03.2013  № 134
  • Відповідно до пункту 10 розділу I Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 за № 345 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами) (далі — Порядок), НАКАЗУЮ:

    1. Визнати з 09.03.2013 недійсною ліцензію на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності зберігача цінних паперів, від 14.03.2012 серії АВ № 617831, видану ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ММСІС ІНВЕСТМЕНТС" (03680, м. Київ, вулиця Горького, будинок 172, офіс 1216; код за ЄДРПОУ 37717929) у зв'язку із прийняттям рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.02.2013 № 275 "Щодо анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з торгівлі цінними паперами", відповідно до якого ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ММСІС ІНВЕСТМЕНТС" було анульовано ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з торгівлі цінними паперами.

    2. Відділу зовнішніх та внутрішніх комунікацій управління інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (Ю. Жулій) забезпечити повідомлення в засобах масової інформації про визнання недійсною відповідної ліцензії вказаному суб'єкту господарської діяльності.

    3. Департаменту регулювання депозитарної та розрахунково-клірингової діяльності (О. Сальчук) забезпечити внесення запису про визнання недійсною відповідної ліцензії до ліцензійного реєстру професійних учасників фондового ринку.

    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на члена Комісії О. Тарасенка.

    Т. в.о. Голови Комісії

    О. Петрашко

    Юридичний портал Справедливість

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - Щодо визнання недійсною ліцензії на провадження професійної ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca