AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Працівники Державтоінспекції Кіровоградщини спільно із журналістами перевірили стан доріг на території краю

Працівники Державтоінспекції Кіровоградщини спільно із журналістами перевірили стан доріг на території краюНаразі на Кіровоградщині, як і по всій України триває весняний комісійний огляд вулично-дорожньої мережі. Подивитися як саме здійснюється обстеження автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів працівники ДАІ запросили журналістів.

Доволі часто порушення Правил дорожнього руху водії пояснюють незадовільним станом вулично-шляхової мережі, зокрема дорожнім покриттям, відсутністю освітлення, необхідних дорожніх знаків, пішохідних доріжок. Особливої актуальності ця проблема набуває щовесни.

У період з 21 по 31 березня поточного року на території Кіровоградської області працівниками Державтоінспекціїпроведено підготовчий етап весняного комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів.

Під час його проведення було сформовано склад комісії, до якої увійшли інспектори Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області, працівники філій ДП «Кіровоградський облавтодор», Укрзалізниці (по залізничних переїздах), Укртрансінспекції (за маршрутами руху пасажирських перевізників), громадських організацій та засобів масової інформації.

До 20 квітня представники всіх зацікавлених служб проводять весняний комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів. Під час обстеження об’єктів перевіряється стан дорожнього покриття, узбіччя, придорожніх територій, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення тощо.

Особлива увага при проведенні весняного комісійного огляду приділяється облаштуванню з високим рівнем аварійності, демонтажу дорожніх знаків, які вводять необґрунтовані обмеження для учасників дорожнього руху.

За результатами проведення весняного комісійного огляду вулично-дорожньої мережі Кіровоградської області будуть визначені обсяги першочергових робіт для ліквідації виявлених недоліків в утриманні доріг, вулиць, залізничних переїздів. Також власникам вулично-дорожній мережі будуть надані відповідні вимоги та забезпечено контроль за їх виконанням, запевняють в ДАІ.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Працівники Державтоінспекції Кіровоградщини спільно ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca