AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Спільна справа об’єднали працівників ДАІ та керівників автошкіл Дніпропетровщини

Спільна справа об’єднали працівників ДАІ та керівників автошкіл ДніпропетровщиниУ Дніпропетровську на базі місцевої технічної школи ТСОУ відбулася зустріч керівників управління Державтоінспекції, Центрів ДАІ та автошкіл області.

Приводом для зустрічі послужило спільне бажання обговорити всі актуальні проблеми, які сьогодні виникають при здійсненні підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів, в першу чергу підіймалися наболілі питання для всіх сторін.

Особлива увага під час перемовин зверталась як на забезпечення на належному рівні навчання різних верст населення Правилам дорожнього руху, підвищення якості підготовки водіїв у автошколах, так і на недопущення фактів зловживань та хабарництва при отриманні посвідчень водія у Центрах ДАІ.

Присутні зазначили, що безпека на дорогах починається з того, хто сідає за кермо, наскільки людина підготовлена бути вправним і дисциплінованим учасником дорожнього руху. На жаль, у деяких автошколах занижені якісні критерії підготовки, тож майбутні водії не отримують належної якості підготовки.

Під час зустрічі учасники зійшлись у думці, що вимагають посилення вимоги не лише до якості підготовки водіїв, а й до проведення іспитів на отримання посвідчення водія, а також, зазначили, що не зайвим є підвищення критеріїв організації діяльності автошкіл.

На сьогодні, аналіз рівня безпеки дорожнього руху свідчить, що серед факторів, які визначають кількість дорожньо-транспортних пригод найбільш значимим і відносно стабільним є фактор помилок водія, який залежить від рівня його підготовки. Оцінка рівня аварійності на вулично-дорожній мережі Дніпропетровщини за минулий рік засвідчила, що 76 % дорожньо-транспортних пригод відбувається з вини водіїв, при цьому значна кількість ДТП — з вини водіїв, які мають невеликий стаж керування транспортним засобом. Майже третина ДТП скоєна за участю водіїв стаж керування яких до 2 років.

На зустрічі всі сторони домовилися про консолідацію зусиль на покращення стану справ, адже кожна аварія з вини водія — це певною мірою «брак» у роботі тих, хто його готував до участі в дорожньому русі. Тож, ймовірно, що потрібно вжити заходи з підвищення якості підготовки водіїв та запровадити більш жорсткі санкції для тих, хто випускає на дороги водіїв неналежної кваліфікації.

Наприкінці зустрічі були визначені конкретні заходи, які будуть проводитися спільно для удосконалення порядку підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв на Дніпропетровщині.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Спільна справа об’єднали працівників ДАІ та керівників ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca