AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


«Може, там людиною стане...»

«Може, там людиною стане...»Ольга ЛОБАРЧУКдля «Урядового кур’єра»

Син моєї знайомої народився в Росії. Жив і вчився до 6 класу в Україні — без матері при тітці й бабусі. Мама, втративши роботу кулінара, поїхала в 1990-х на заробітки в Іспанію. Батько безцеремонно на його очах влаштовував особисте життя.

Хлопець тринадцятилітнім, вже «важким підлітком», потрапив до матері в Іспанію. Жити і тут продовжував, як на вокзалі… Не склеїлося.

Коли настав час повноліття, звернувся по перший паспорт до українського посольства в Мадриді. Безрезультатно. Нема, сказали, бланків. Знову — те нове старе відчуття: «І тут я нікому не потрібний».

Я про це довідалася, а він, може, ні, що такий результат ділового візиту в посольство видали цього року не лише йому. Таких юних українців, яких знаю, в примадридських населених пунктах четверо. Усім їм відмовили в отриманні паспорта громадянина України через брак бланків паспортів, наче в Україні папір скінчився і друкарень нема.

Їхні батьки, наші гастарбайтери, із сумом говорять і про інше: в посольстві рідної держави в Мадриді їх приймають у приміщенні, що нагадує гараж під гарним особняком із прапором України. Від комплексу такої «гостинності» на острівці Батьківщини, яким є посольство на чужині, почуваються, як цей юнак, непотрібними, упослідженими і незахищеними.

Не хотілося б повторювати десятки разів написане у пресі, що вони, ці гастарбайтери (а це сьома частина всього працездатного українського народу) — найбільші інвестори економіки України, матеріальний порятунок рідних, хоч розплачуються ще й величезними моральними, душевними втратами і травмами. За наші з вами податки утримують робочі місця в дипломатичних установах за кордоном, щоб там, при професійних дипломатах, наші почувалися нашими…

Пані Наталії, заробітчанці з примадридського Ель Ескоріаля, в посольстві України сказали: «Можемо видати вашій доньці тимчасовий, терміном на місяць так званий білий паспорт, але і вдома — проблема з бланками паспортів». Як діяти — невідомо.

Наш «важкий» — уже не підліток, а повнолітній за віком юнак, вирішив: як уродженець Росії, згідно з їхнім законом, скористатися правом отримати паспорт громадянина сусідньої держави. Там із бланками — не проблема.

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - «Може, там людиною стане...», 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca