AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


П’ять фактів розкрадання лісу виявили інспектори ДАІ Закарпаття

П’ять фактів розкрадання лісу  виявили інспектори ДАІ ЗакарпаттяУ Іршавському районі Закарпаття працівники відділу ДАІ та сектору державної служби по боротьбі з економічними злочинами районного відділу міліції виявили протягом декількох днів п’ять фактів перевезення лісоматеріалів без супроводжуючих документів на вантаж.

Працівники Державтоінспекції Іршавського районного відділу міліції під час проведення рейду в місті Іршава для перевірки зупинили автомобіль «МАЗ» завантажений деревиною. Вантажівка була настільки заповнена деревом, що обмежувала рух по проїзній частини дороги, чим створювала аварійну ситуацію.

У селі Лоза інспекторами ДАІ під час нагляду за безпекою дорожнього руху було зупинено вантажний автомобіль із деревиною під керуванням мешканця Іршавського району. На прохання правоохоронців надати документи на вантаж, водій представити їх не зміг.

Аналогічний факт виявили працівник ДАІ та працівники сектору державної служби по боротьбі з економічними злочинами Іршавського районного відділу міліції у м. Іршава, де було зупинено автомобіль ГАЗ66, під керуванням мешканця села Собатино, на якому він перевозив дрова без будь-яких документів.

Без документів у селі Заріччя був затриманий та доставлений на штраф майданчик автомобіль «КАМАЗ», на якому водій намагався перевезти ясіневу дошку.

У селі Імстичево водій автомобіль «ГАЗ 66» також намагався перевезти деревину. Документів на вантаж у водія не було, сподівався, що село знаходиться у стороні і його ніхто не побачить.

Всі наведені факти перевезення деревини було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а транспортні засоби із вантажем доставлено на штраф майданчик Іршавського районного відділу міліції. На даний час триває перевірка у ході якої буде встановлено законність перевезення лісу.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - П’ять фактів розкрадання лісу виявили інспектори ДАІ ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca