AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


У центрі Києва водій-порушник вирішив довести правоохоронцям, що він «невловимий» - не вийшло

У центрі Києва водій-порушник вирішив довести правоохоронцям, що він «невловимий» - не вийшлоВ ніч з 28 на 29 березня в столиці відбулися події схожі на зйомку детективного фільму. Водій позашляховика спочатку влаштував перегони у центрі міста, а коли його машина вийшла з ладу, намагався втекти від правоохоронців самотужки.

Автомобіль «Тойоту Ленд Крузер», що з порушенням правил намагався повернути з Хрещатика на вулицю Інститутську інспектори ДАІ помітили на початку доби. Вимогу про зупинку, подану автоінспектором, водій проігнорував. Екіпаж, повідомивши чергового по місту, розпочав переслідування порушника. Водієві «Тойоти» неодноразово по гучномовцю було запропоновано зупинитись, однак у відповідь керманич авто тільки додавав швидкості. Повертаючи з Хрещатика на вулицю Прорізну водій не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем «Ланос». Та й після цього «шумахер» не зупинився, а продовживши рух по тротуару (!) до перехрестя з вулицею Богдана Хмельницького. Там біля підземного переходу позашляховик став, водій вискочив з авто і пересів у салон таксі.

Цю машину було заблоковано патрульним автомобілем. Здавалось би пригоди втікача на цьому завершились. Та біля таксі раптом з’явилася «Ауді А6» з відкритими дверцятами. Втікач спробував було заскочити у більш комфортабельну машину, але один із інспекторів ДАІ встиг схопити його за одяг. «Ауді» трохи протягла водія та інспектора по асфальту, потім руки втікача ослабли і він відпустив дверцята машини. На великій швидкості іномарка зникла з поля зору правоохоронців (забігаючи наперед скажемо, що номерні знаки інспектори добре запам’ятали). А от втікачеві не пощастило. Під час затримання, він загубив сумку, в якій знаходилось приладдя для сканування охоронних систем автомобілю.

34-річного чоловіка було доставлено до Голосіївського рай управління. Тепер правоохоронці з’ясовують всі обставини події.

ДАІ м. Києва)

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - У центрі Києва водій-порушник вирішив довести правоохоронцям, ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca