AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Президент Китаю Сі Цзіньпін пообіцяв «велике відродження»

Президент Китаю Сі Цзіньпін пообіцяв «велике відродження»Новий президент Китаю Сі Цзіньпін пообіцяв у неділю, що працюватиме задля «великого відродження китайської держави» і задля «великої справи соціалізму з китайськими рисами».

У першому виступі на цій посаді на заключній сесії парламенту країни він заявив, що Китай не може допустити найменшого самовдоволення і найменших послаблень у роботі з метою поліпшити життя його громадян.

«Ми повинні рішуче відкинути формалізм, бюрократизм, жадобу до втіх і надмірні витрати й рішуче боротися проти корупції й інших порушень у всіх їхніх проявах», — додав Сі Цзіньпін.

У четвер парламент обрав його на посаду формального голови держави, «голови КНР», а також голови Центральної військової комісії КНР. Водночас Сі Цзіньпін іще від середини листопада минулого року фактично керує Китаєм на посадах генерального секретаря Центрального комітету Комуністичної партії Китаю, а також голови Центральної військової комісії КПК.

Парламент Китаю, Всекитайські збори народних представників, збирається на двотижневу сесію раз на рік, щоб офіційно затвердити рішення, підготовані владною Комуністичною партією.

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Президент Китаю Сі Цзіньпін пообіцяв «велике відродження», 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca