AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Міліція прагне діалогу із суспільством

Міліція прагне діалогу із суспільством

Правоохоронці пропонують об’єднати зусилля міністерства й галузевої профспілки у формуванні відомчої соціальної політики

Про соціальний захист працівників міліції, матеріальне забезпечення, житлову допомогу, реформування органів внутрішніх справ йшлося на робочій нараді з питань розвитку партнерства між МВС та Професійною спілкою атестованих працівників (ПАП) органів внутрішніх справ, яку провів міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

«Наша спільна мета — об’єднати зусилля міністерства та професійної спілки у формуванні ефективної соціальної політики відомства», — зазначив Віталій Захарченко. Пріоритети започаткованих перетворень у системі органів внутрішніх справ спрямовані, насамперед, на модернізацію відносин між громадянином і державою, відхід від старої, ментально застарілої правоохоронної моделі функціонування відомства.

Захисники потребують захисту

Нині практичне впровадження нових критеріїв діяльності неможливе без залучення громадських інституцій. «Врахування думок та пропозицій громадськості має підвищити авторитет міліції. І головне — наблизить її роботу до людських потреб, спрямує на реальні результати», — зазначив міністр.

Соціальний діалог дасть змогу також створити повноцінну систему правового і соціального захисту правоохоронців. Укладена ж між міністерством та ПАП ОВС Галузева угода є прикладом тісної співпраці з громадськістю. «Саме від того, як кожен конкретний керівник, незалежно від свого чину, дослуховується до нагальних проблем пересічного міліціонера, залежить взаєморозуміння, моральний клімат у колективі та, як результат, підвищення рівня ефективності нашої роботи», — підкреслив Віталій Захарченко.

Основні проблеми міліції нині полягають у відборі кандидатів на службу та наставництво для випускників вишів, яких повинні навчати фахівці своєї справи, а не міліціонери з трирічним досвідом роботи, повідомляє прес-служба МВС. На жаль, ЗМІ часто намагаються виставити міліціонера злочинцем, залишаючи поза увагою громадськості героїчні вчинки правоохоронців і випадки, коли родини міліціонерів залишаються без чоловіка, батька, сина. Тому профспілкові органи завжди принципово підтримуватимуть міліціонерів.

Очевидно, що нині існує конфлікт між міліцією і суспільством, причина якого — криза нинішньої правоохоронної системи. А державна політика останнє десятиріччя оминає проблеми відомства. Воно фінансується за залишковим принципом; міліціонера позбавлено соціального пакета; державне страхування підмінене незначними компенсаціями, а допомогу родинам загиблих міліціонерів зменшено втричі, і вона одноразова. Для міліції не передбачено навіть імовірності професійних захворювань. Міліціонерам не надають житло, а грошове забезпечення найменше серед правоохоронних відомств і навіть нижче за середню платню в державі. Саме через невпевненість у завтрашньому дні триває відтік працівників серед молоді.

Тож сьогодні як ніколи важливо об’єднати зусилля влади, керівників відомства, відповідних інститутів громадянського суспільства для захисту міліції від оббріхувань, викривленої інформації, захистити соціально, підняти на належний рівень правовий захист.

За європейським зразком

Підбиваючи підсумки зібрання, міністр зазначив, що відбулася змістовна зустріч, пролунали корисні пропозиції з багатьох нагальних питань з боку профспілки. «Всі вони будуть враховані, докладно опрацьовані та, сподіваюсь, знайдуть своє втілення в життя. Гарантую вам, що кожна корисна справа завжди знайде мою підтримку», — наголосив Віталій Захарченко, додавши, що спільні зусилля сприятимуть досягненню стратегічної мети започаткованих змін — перетворенню системи органів внутрішніх справ України у правоохоронне відомство європейського зразка.

Наостанок він запропонував вести постійний діалог МВС із профспілками, адже порушені питання дуже важливі й болючі. І лише об’єднавшись, їх можна вирішити.

Урядовий Кур'єр

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Міліція прагне діалогу із суспільством, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca