AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Система оповіщення спрацювала якісно

Система оповіщення спрацювала якісноЛора ВОВК для «Урядового кур’єра»

ПЕРЕВІРКИ. У ході урядового брифінгу голова Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів Сергій Орєхов розповів про заходи, яких вживають для недопущення потрапляння в Україну контрафактної та контрабандної продукції.

«На ринок України не допущено ввезення електропобутової контрабандної продукції на суму 110 тисяч доларів. Це перший випадок, коли Держспоживінспекція та Міністерство доходів і зборів завдяки спільним діям і єдиній системі сповіщення спрацювали своєчасно, швидко та якісно», — заявив він.

За словами Сергія Орєхова, згідно із Законом «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції», на підставі повідомлення про продукцію, яка не відповідає встановленим вимогам у частині маркування Національним знаком відповідності, фахівці інспекції із захисту прав споживачів в Одеській області провели перевірку характеристик продукції торгової марки «ВЕКО», заявленої ТОВ «ЛОАД» (м. Київ), для митного оформлення та подальшого введення в обіг на території України.

«Товари надійшли на митну територію нашої країни в Іллічівський морський торговельний порт із Туреччини, — пояснив посадовець. — За результатами перевірки встановлено, що нема інформації про виробника, його адреси, найменування та адреси імпортера, дати виготовлення та інструкцій експлуатації державною мовою». Окрім цього, територіальні органи Держспоживінспекції перевірили 885 місць торгівлі тютюновими виробами. І в 262 із них виявили нелегальну продукцію, виготовлену в інших країнах, зафіксували й тютюнову продукцію, призначену для безмитної торгівлі без акцизних марок і медичних застережень.

Урядовий Кур'єр

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Система оповіщення спрацювала якісно, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca