AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


На Кіровоградщині працівники ДАІ затримали зловмисників, які застосувавши електрошокер до водія, угнали його авто

На Кіровоградщині працівники ДАІ затримали зловмисників, які застосувавши електрошокер до водія,  угнали його автоУдар електрошокером, зв’язування скотчем та проїзд у багажнику до найближчої лісосмуги — саме так розрахувалися пасажири за проїзд у таксі.

Вранці 9 липня до Добровеличківського райвідділу УМВС України в Кіровоградській області надійшов тривожний дзвінок від місцевого мешканця, котрий в лісосмузі побачив чоловіка, прив’язаного до дерева. Одразу ж на місце події прибули правоохоронці. Потерпілим виявився 22-річний водій таксі, житель Миколаївської області.

Зі слів водія таксі стало відомо, що у місті Первомайську вночі до нього підійшла компанія з двох чоловіків та дівчини і попросили відвезти їх до одного з сіл. Коли поїздка добігала кінця, водію раптово нанесли ушкодження електрошокером. Після цього кинули до багажника, попередньо зв’язавши потерпілого скотчем. Далі компанія вирушила на авто до найближчої лісосмуги, там таксиста прив’язали паском до дерева і зникли в невідомому напрямку.

Отримавши від потерпілого таксиста детальну характеристику автомобіля та прикмети зловмисників, на території Кіровоградської області було введено в дію план «Перехоплення».

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники відділу ДАІ Маловисківського райвідділу міліції затримали автомобіль, який, згідно орієнтування, був у розшуку. У салоні автомобіля перебували всі троє підозрюваних, які виявилися мешканцями інших областей. З автівки правоохоронці також вилучили електрошокер. Після затримання молодої компанії, інспектори викликали оперативну групу для подальших слідчих заходів.

Компанію доставлено до Добровеличківського райвідділу міліції. Наразі триває слідство і вирішується питання щодо обрання стосовно них міри запобіжного заходу.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - На Кіровоградщині працівники ДАІ затримали зловмисників, ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca