AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Техніка захищає від спекулянтів

Техніка захищає від спекулянтівДмитрій БУДКЕВИЧ для «Урядового кур’єра»

ЗАЛІЗНИЦЯ. З урахуванням наближення піка туристичного сезону міністр інфраструктури Володимир Козак розповів на урядовому брифінгу про найактуальніші проблеми свого відомства.

У найпопулярнішому кримському напрямку щодня пропонується до 30 тисяч місць. Ще до 1500 місць на добу — у поїздах формуванням залізниць СНД, які прямують туди ж транзитом через Україну. «Нами було запропоновано близько 1 мільйона 133 тисяч квитків, а реалізовано було 884 тисячі. В передсвяткові дні заповнюваність поїздів становила майже 97—98%» — розповів міністр.

За словами Володимира Козака, середній інтервал прибуття або відправлення поїздів становить 14,5 хвилини. У пікові години, тобто вранці і ввечері, — 6—8 хвилин. Це максимальна пропускна здатність відповідної ділянки.

Міністр інфраструктури зазначив, що «на сьогодні задіяно майже 4600 вагонів для перевезень пасажирів усередині країни. 54 потяги у кримському напрямку підвозять пасажирів з країн СНД. Незважаючи на це, збитки в пасажирських перевезеннях за перше півріччя сягнули близько 3,5 мільярда гривень загалом по всій українській залізниці.

Володимир Козак навів дані про поїзд №231 Київ—Сімферополь. Цей потяг протягом червня завдав збитків майже на півтора мільйона гривень. «При цьому вартість наших пасажирських перевезень на той самий кілометраж є уп’ятеро дешевшою, ніж для кожного росіянина», — підкреслив міністр інфраструктури. Тож порівняно з іншими видами транспорту залізниця є найдешевшою.

Міністр погодився з наріканнями щодо спекуляції квитками та недосконалим сервісом наших залізничників. «На сьогодні кримінальної відповідальності чи штрафних санкцій ми застосувати до спекулянтів на законних підставах не маємо права». Єдине — це торгівля у невстановленому порядку, тобто штраф близько 30 гривень. «Тому ми пішли шляхом, щоб технологічно проконтролювати працю наших квиткових касирів. Сьогодні всі переговорні апарати між касиром і пасажиром облаштовані реєстратором — автоматизованою системою продажу проїзних документів АСК ПП УЗ»,— повідомив урядовець.

До речі, будь-яку скаргу від пасажирів про відмову продати квиток відтепер може бути перевірено, чи справді на той момент були відсутні квитки. Тобто розслідуватимуться підстави відмови пасажиру.

Урядовий Кур'єр

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Техніка захищає від спекулянтів, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca