AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


На Сумщині правоохоронці попередили незаконне перевезення та зберігання арсеналу зброї

На Сумщині правоохоронці попередили незаконне перевезення та зберігання арсеналу зброїП’ятнадцять автоматів «Калашникова» у повній комплектації, два карабіни «Мусіна», дві гвинтівки «Мусіна», пістолет-кулемет «Шпагина», кулемет «Дегтярьова» та комплектуючі до зброї. Цей боєкомплект у таксі транспортував 46-річний мешканець Шостки.

Днями, під час спільного чергування на одному з блокпостів міста працівники ДАІ та співробітники міськвідділу зупинили автомобіль таксі, завантажений коробками. Власником вантажу виявився пасажир таксі, 46-річний мешканець Шостки.

У ході огляді коробок правоохоронці виявили предмети, що за своїми зовнішніми ознаками схожі на вогнепальну зброю. Для подальшої перевірки авто разом з вантажем доставлено до міськвідділу міліції.

«Кожного дня з метою виявлення боєприпасів, вибухівки, вогнепальної та холодної зброї працівники ДАІ ретельно перевіряють транспортні засоби», — розповідає начальник Управління ДАІ УМВС України в Сумській області Олег Ейсмонт — «адже діяльність в цьому напрямку забезпечить своєчасне викриття та недопущення терористичних проявів, а також попередить вчинення кримінальних правопорушень».

Згодом, під час обшуку за місцем проживання мешканця Шостки правоохоронці знайшли та вилучили предмети, схожі на боєприпаси та холодну зброю. Вилучене направлено на експертизу.

Наразі ці факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. ч. 1 та 2 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами». Санкція даної статті передбачає позбавлення волі строком до семи років.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - На Сумщині правоохоронці попередили незаконне перевезення ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca