AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Працівники Державтоінспекції Полтавщини вшанували ліквідаторів на ЧАЕС

Працівники Державтоінспекції Полтавщини вшанували ліквідаторів на ЧАЕСНапередодні відзначення 28-ї річниці трагедії на Чорнобильській атомній електростанції та вшанування пам’яті ліквідаторів, у приміщенні обласного управління ДАІ 23 квітня гостинно зустріли пенсіонерів Державтоінспекції, які в той час жертвували своїм здоров’ям та життям, заради щасливого майбутнього.

Від керівництва обласної Державтоінспекції ліквідаторів привітав начальник відділу кадрового забезпечення управління ДАІ — Анатолій Соловей. Усім присутнім висловив подяку за сумлінну роботу працюючи в підрозділах ДАІ, а також побажав їм міцного здоров’я, гарного настрою та успіхів на життєвих стежинах. До слів привітань додалися квіти та подарунки. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих рятівників, які пішли з життя.

Григорій Васильович Волощенко — учасник ліквідації ЧАЕС, подякував працівникам управління ДАІ за ту увагу, яку щороку приділяє керівництво УДАІ до рятівників.

Спілкуючись, учасники ліквідації наслідків Чорнобильської АЕС згадували, ті роки коли, ще молоді та перспективні працівники ДАІ, не думаючи про наслідки, рятували Батьківщину. Згадували товаришів, які загинули при виконанні вкрай важливої місії. На очах у ліквідаторів були водночас сльози радості та печалі.

Низький уклін Вам, наші рятівники! Ми пам’ятаємо Ваш героїчний вчинок. І нехай Господь оберігає Ваші родини та дарує лише приємні, сонячні дні.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Працівники Державтоінспекції Полтавщини вшанували ліквідаторів ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca