AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Про внесення зміни до Технічного порядку проведення Національним банком України операцій з банками, Національний банк УкраїниПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

  • 03.09.2013  № 346
  • Про внесення зміни до Технічного порядку проведення Національним банком України операцій з банками

    З метою подальшого сприяння кредитуванню банками проектів соціально-економічного розвитку під державні гарантії та більш ефективного застосування інструментів підтримання ліквідності банків, визначених Положенням про регулювання Національним банком України ліквідності банків України ( z0410-09 ), затвердженим постановою Правління Національного банку України від 30 квітня 2009 року № 259, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 06 травня 2009 року за № 410/16426 (зі змінами), Правління Національного банку України ПОСТАНОВЛЯЄ:

    1. У абзаці одинадцятому пункту 3.5 глави 3 Технічного порядку проведення Національним банком України операцій з банками( v0260500-09 ), затвердженого постановою Правління Національного банку України від 30 квітня 2009 року № 260 (у редакції постанови Правління Національного банку України від 22 червня 2012 року № 262) цифри "70" замінити на цифри "95".

    2. Генеральному департаменту грошово-кредитної політики (Щербакова О. А.) довести зміст цієї постанови до відома територіальних управлінь Національного банку України та банків України для використання в роботі.

    3. Контроль за виконанням цієї постанови покласти на першого заступника Голови Національного банку України Приходька Б. В.

    Голова

    І. В. Соркін

    Юридичний портал Справедливість

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - Про внесення зміни до Технічного порядку проведення ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca