AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Зустріч з французькими правоохоронцями

Зустріч з французькими правоохоронцямиНа початку вересня працівники Департаменту Державтоінспекції України зустрілися з колегами із Франції, аби обговорити існуючі проблеми і поділитися власним досвідом у сфері безпеки дорожнього руху.

Подібні заходи стали вже традиційними. В їх користі не доводиться сумніватися, адже кожній зі сторін є що розказати і про що запитати співрозмовника. Іноземні гості завітали до Департаменту ДАІ МВС України, де у актовій залі на них чекали працівники ДАІ на чолі з начальником відділу організації роботи ДПС Прохоренком Іваном Михайловичем.

Слід відзначити, кожне питання, що піднімалося тією чи іншою стороною, відрізнялося практичністю та конкретикою. Французькі гості залюбки ділилися досвідом, проте з непідробним інтересом прислуховувалися до наших працівників, їх методів роботи. Обговорювалися актуальні для обох країн теми, як то автоматизований контроль на автошляхах, перевірка водіїв на стан алкогольного сп’яніння в тому числі на вміст наркотиків.

Олівье Кемпфт, майор французької жандармерії, відзначив, що остання проблема у Франції відносно нова, оскільки в країні лише десять років як почалася активна боротьба з вживанням наркотиків за кермом, і лише з 2003 року дорожні інспектори отримали право проводити відповідні перевірки водіїв. Французький офіцер також розповів про методи таких перевірок і нормативні акти, що регулюють діяльність жандармів у цій сфері.

Окремо зупинилися на темі запровадження електронних протоколів. Відеопрезентація, яку підготувала французька сторона, дала змогу нашим працівникам докладно ознайомитися з особливостями даної форми роботи жандармерії з правопорушниками. Із залу звучали питання щодо форми надходжень сповіщень про правопорушення, форми і строки оплати штрафів принципи контролю тощо. Особливим інтересом користувалася дванадцятибальна система штрафів, що є у Франції. Для прикладу Олівье зазначив, що за відсутність паска безпеки з драйвера знімається чотири бали, що невпинно наближає горе-водія до цілковитого анулювання його посвідчення. До того ж цікавий факт: у Франції для відповідальних водіїв існує своєрідна система скидок — чим швидше водій оплатить штраф, тим менша сума.

Протягом усієї зустрічі відчувалася взаємозацікавленість сторін, прагнення отримати якомога більше корисної інформації та практичного досвіду.

У кінці зустрічі представник посольства Франції в Україні Вілфільд Везьяно зазначив, що незважаючи на відмінності у принципах роботи, і у жандармів, і у працівників Державтоінспекції існують однакові проблеми, хвилюють схожі питання, тож отриманий досвід стане неоціненним набутком в роботі кожної зі сторін.

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Зустріч з французькими правоохоронцями, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca