AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Інструкція про порядок видачі посвідчень учасника бойових дій, нагрудних знаків “Ветеран війни - учасник бойових дій” та листів талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості у Службі зовнішньої розвідки України, Служба зовнішньої розвідки УкраїниЗАТВЕРДЖЕНОЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Служби зовнішньої розвідки України 17.05.2013  № 112

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 5 червня 2013 р. за № 881/23413

ІНСТРУКЦІЯ про порядок видачі посвідчень учасника бойових дій, нагрудних знаків "Ветеран війни — учасник бойових дій" та листів талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості у Службі зовнішньої розвідки України

1. Ця Інструкція визначає порядок видачі (замовлення, отримання, обліку) посвідчень учасника бойових дій, нагрудних знаків "Ветеран війни — учасник бойових дій" та листів талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості у Службі зовнішньої розвідки України.

2. Підставою для видачі посвідчення учасника бойових дій, нагрудного знака та листа талонів є довідка за рішенням Комісії з питань розгляду матеріалів про визначення учасників бойових дій у Службі зовнішньої розвідки України.

3. Посвідчення учасника бойових дій, нагрудні знаки та листи талонів видаються кадровим підрозділом Служби зовнішньої розвідки України.

4. Облік, збереження, видача бланків посвідчень учасників бойових дій, нагрудних знаків та листів талонів здійснюються відповідно до чинного законодавства України.

5. За облік, збереження та видачу бланків посвідчень учасників бойових дій, нагрудних знаків та листів талонів відповідає співробітник кадрового підрозділу відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

6. За організацію роботи з видачі посвідчень учасника бойових дій, нагрудних знаків та листів талонів, здійснення контролю за виконанням цієї роботи та її законністю відповідає керівник кадрового підрозділу Служби зовнішньої розвідки України.

7. Видача посвідчень, нагрудних знаків "Ветеран війни — учасник бойових дій" та листів талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості учасникам бойових дій реєструється в Книзі персонального обліку військовослужбовців (інших осіб), яким видані посвідчення учасника бойових дій, нагрудні знаки "Ветеран війни — учасник бойових дій" та листи талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості у Службі зовнішньої розвідки України (додаток).

8. У разі коли в посвідчення учасника бойових дій або у лист талонів внесено помилковий запис, за заявою особи їй видається нове посвідчення або лист талонів, а зіпсовані — знищуються, про що складається акт, який зберігається в установі, де були видані нове посвідчення та лист талонів.

У разі втрати нові листи талонів не видаються.

9. Якщо посвідчення стало непридатним або було втрачене, то за заявою особи видається нове посвідчення замість утраченого або зіпсованого.

10. Замовлення на виготовлення бланків посвідчень, нагрудних знаків та листів талонів проводиться фінансовим підрозділом за заявкою кадрового підрозділу Служби зовнішньої розвідки України.

Начальник Управління кадрів Служби зовнішньої розвідки України

Г. Гарбар

Додаток до Інструкції про порядок видачі посвідчень учасника бойових дій, нагрудних знаків "Ветеран війни — учасник бойових дій" та листів талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості у Службі зовнішньої розвідки України (пункт 7)

КНИГА персонального обліку військовослужбовців (інших осіб), яким видані посвідчення учасника бойових дій, нагрудні знаки "Ветеран війни — учасник бойових дій" та листи талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості у Службі зовнішньої розвідки України

№ з/п

Військове звання

Прізвище, ім’я та по батькові

Підстава для визначення учасником бойових дій

Номер та дата протоколу комісії про визнання учасником бойових дій

Серія та номер посвідчення

Дата і підпис про отримання посвідчення

Серія та номер листа талонів

Дата і підпис про отримання листа талонів

Дата і підпис про отримання нагрудного знака

1

2

3

4

5

6

7

8

9

  • 10
  • Юридичний портал Справедливість

    Это Вам будет интересно:

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - Інструкція про порядок видачі посвідчень учасника бойових ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca