AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Хто з вухастих найспритніший?

Хто з вухастих найспритніший?У Харківському зоопарку пройшли кролячі перегони. У світі такі розваги відомі вже майже 90 років, а в Україні вони лише з’явилися. Одним із перших міст, в якому визначили найспритніших пухнастих та вухастих бігунів, став Харків. Переможцями визнано трьох кроликів на клички Чемпіон, Бублик і Соня. Вони й отримали головні призи разом зі своїми господарями. Решті учасникам дісталися заохочувальні їстівні нагороди.

Усього у кролячих перегонах взяли участь вісім тваринок. За завданням, вони мали пройти десятиметрову дистанцію з бар’єрами різної висоти. І треба сказати, що всі добре впоралися з цим. Якщо котрийсь із кроликів і не хотів стрибати, господарі самі переносили його через бар’єр на руках. Загалом кроликам, як розповів директор зоопарку Олексій Григор’єв, подобається брати участь у таких перегонах. Передусім це велике задоволення для зовсім маленьких тваринок — до півтора місяця, оскільки пізніше кролики стають спокійнішими. «Ми ніколи не змушуємо тварин до чогось, і перегони вирішили провести через те, що це цікаво самим учасникам», — зазначив Олексій Григор’єв.

Також організатори перегонів зізналися, що не судили суворо учасників, оскільки це перший такий захід і досвіду з відбору для нього тваринок ще замало. Адже спеціальних порід кроликів-бігунів не виводять і майбутніх учасників забігу шукають за характерами. Якщо маленька тваринка рухлива й активна, то з нею варто займатися, бо вона зможе гідно змагатися з іншими кроликами на біговій доріжці.

Був би бар’єр нижчим... Фото прес-служби Харківської міськради

Хоч перемога в таких забігах — не головне. Наприклад, у Харкові, наголошують організатори, кролячі перегони влаштували зовсім не для розваги публіки — хотіли показати, що кролик — це не лише красива пухнаста тваринка, яку потрібно годувати і гладити. Це ще й компаньйон, з яким можна досягати певних результатів.

Висловив свою думку з приводу перших кролячих перегонів в Україні й почесний гість, експерт Європейської асоціації кролівників Мілош Супука. За його словами, кролячі перегони в Європі давно не в дивину. Там є забіги на прямих ділянках, а є і паркур, коли траса влаштована за аналогією з кінськими. Довжина прямої траси сягає близько 50 метрів, і на ній встановлено до 10 перешкод. Кролівнику також доводилося бачити, як пухнасті тваринки бігли так швидко, що їхні господарі не встигали за ними. «В Україні поки що такого немає, а привезти своїх кроликів з Європи дуже складно через ветеринарні вимоги на кордоні», — сказав Мілош Супука.

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Хто з вухастих найспритніший?, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca