AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Експертна рада пілотного Проекту «Впровадження навчальної програми з питань судового адміністрування» обговорила завершальний етап програми

Експертна рада пілотного Проекту «Впровадження навчальної програми з питань судового адміністрування» обговорила завершальний етап програми29 квітня 2013 року у приміщенні Державної судової адміністрації України відбулося чергове засідання Експертної ради пілотного Проекту «Впровадження навчальної програми з питань судового адміністрування». У роботі засідання взяли участь голова Експертної ради, перший заступник Голови Державної судової адміністрації України Володимир Півторак, проректор з підготовки кадрів для судових органів НШСУ Оксана Кучинська, начальник відділу міжнародних зв’язків Національної школи суддів України Тетяна Пустовойтова, Керівник Проекту (USAID) «Україна: справедливе правосуддя» Девід Вон, заступник Керівника Проекту Наталія Петрова, радник з громадянського суспільства, менеджер з грантів та контрактів Проекту (USAID) «Україна: справедливе правосуддя» — Лариса Сініцина.

Члени Експертної ради обговорили підсумки проведеного, з 8 по 19 квітня 2013 року в м. Києві, семінару навчальної програми з питань судового адміністрування та узгодили питання пов’язані з організацією підсумкового круглого столу та церемонії вручення сертифікатів, яка відбудеться 12 червня 2013 року.

Як відомо, сорок керівників апаратів судів, їх заступників та працівників ДСА з усієї України, відібраних на конкурсній основі, протягом двох тижнів прослухали курс лекцій та отримали практичні знання та навички із стратегічного бачення й планування, розподілу ресурсів, бюджетного планування та фінансування діяльності судів, управління проходженням справ, управління інформаційними технологіями, із управління кадровими ресурсами, підвищення кваліфікації, отримання освіти та проходження навчання, підвищення кваліфікації, компетенції лідерства та навичок лідера; цілей та обов’язків судів, взаємодії судів та зв’язків з громадськістю.

У ході засідання обговорено процес ухвалення університетом штату Мічиган (США) тем фінальних робіт слухачів навчальної програми, а також визначено подальші кроки щодо реалізації подібного Проекту в майбутньому.

Судова Влада України

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Експертна рада пілотного Проекту «Впровадження навчальної ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca