AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Звільнення Луценка — сигнал для Заходу

Звільнення Луценка — сигнал для Заходу

Президент України помилував шістьох засуджених, серед яких двоє колишніх міністрів

Велике православне свято Благовіщення Пресвятої Богородиці принесло обнадійливу звістку і в українську політику. 7 квітня Президент Віктор Янукович підписав указ про помилування шести засуджених, серед яких і колишні міністри внутрішніх справ Юрій Луценко та охорони навколишнього природного середовища Георгій Філіпчук. Відповідні пропозиції главі держави внесла Комісія при Президентові України з питань помилування, яка розглянула кілька звернень. Зокрема із проханням помилувати Юрія Луценка до Президента України звернулася Уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська та раніше клопотали члени наглядової місії Європейського парламенту Пет Кокс і Александер Квасьнєвський. Георгій Філіпчук про свою подальшу долю подбав сам.

Рішення Президента про помилування Юрія Луценка, якого, як і Юлію Тимошенко, у Європі вважають політичним в’язнем, привітали європейські політики. Так, екс-президент Польщі та член наглядової місії Європарламенту Александер Квасьнєвський назвав звільнення Юрія Луценка підтвердженням серйозності євроінтеграційних намірів України. А чинний президент Польської Республіки Броніслав Коморовський під час телефонної розмови подякував Вікторові Януковичу за кроки, що збільшують шанси України підписати Угоду про асоціацію з ЄС.

Хоча екс-міністр і задекларував подальшу політичну діяльність, зустріч з сім’єю була найжаданішою після звільнення. Фото УНIAН

Єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле на своїй сторінці в соцмережі назвав помилування Луценка і Філіпчука першим, але важливим кроком для розв’язання проблеми вибіркового правосуддя.

Привітали це рішення і Верховний представник ЄС з питань спільної зовнішньої та безпекової політики Кетрін Ештон та Генсек Ради Європи Турбйорн Ягланд. За словами офіційного представника РЄ Деніела Хольтгена, які передає Укрінформ, Генсек зазначив, що ухвалене українським Президентом рішення про помилування двох екс-міністрів та ще чотирьох засуджених відповідає духу рішення Європейського суду з прав людини.

Він також висловив сподівання, що Україна дослухається і до рішення Європейського суду з прав людини у справі Тимошенко та обнадіяв: Рада Європи продовжить співпрацю з українською владою, надаючи допомогу в здійсненні реформ судових органів.

«Рекомендуючи Президентові України помилувати Юрія Віталійовича Луценка, Комісія з питань помилування виходила передовсім з питань гуманності, з питань необхідності послідовної реалізації політики Президента», — зауважила член цієї Комісії Міністр Кабінету Міністрів Олена Лукаш, повідомляє прес-служба Президента. І наголосила, що ця політика спрямована на приведення українського законодавства у відповідність до європейських стандартів щодо захисту прав і свобод людини.

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Звільнення Луценка — сигнал для Заходу, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca