AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Водій «під мухою» може завезти далеко

Водій «під мухою» може завезти далекоМіжсезоння завжди додає мороки — і не лише водіям, а й Державтоінспекції. Мокра чи вкрита ожеледицею дорога екзаменує тих, хто перебуває за кермом, без жодних послаблень. Ось чому в цей період ДАІ проводить цільові профілактичні заходи, спрямовані зокрема і на виявлення порушень у роботі пасажирського транспорту. Крім того, здійснюють обстеження і перевірки стану утримання вулично-шляхової мережі на маршрутах руху автобусів, передусім у місцях скоєння ДТП.

Лише за перші 12 днів березня працівники столичної Державтоінспекції виявили істотні недоліки в організації роботи пасажирського транспорту. І хоч цим пересічного київського пасажира вже давно не здивувати, оприлюднені інспекторами дані вражають: з перевірених 958 транспортних засобів 93 визнано технічно несправними, фактично половину з них просто зняли з лінії, заборонивши подальшу експлуатацію.

Найбільш поширені порушення — встановлення в салонах автобусів додаткових пасажирських сидінь та блокування аварійних виходів, розповідають у ДАІ. Крім того, водії автобусів більш як у ста випадках порушили правила зупинки транспортних засобів під час посадки-висадки пасажирів та допустили відхилення від встановленого маршруту. На переконання Державтоінспекції, погіршенню дисципліни не в останню чергу сприяло й те, що законодавці свого часу скасували шляхові листи, і тепер дізнатися, скільки часу водій перебуває на лінії, чи проходив він медогляд і чи перевіряли технічний стан машини, проблематично.

Утім, усе це ще, так би мовити, квіточки, як, зрештою, і те, що загалом у першій декаді березня інспектори ДАІ зафіксували 552 порушення правил дорожнього руху, яких припустилися водії автобусів. Суть в іншому: за цей час задокументовано чотири випадки, коли водії перевозили людей, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння! Один з них, 44-річний водій автобуса «Богдан», серед білого дня на проспекті Ватутіна скоїв наїзд на велосипедиста, після чого з місця пригоди втік. Правда, недалеко, по гарячих слідах його затримали.

Урядовий Кур'єр

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Водій «під мухою» може завезти далеко, 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca