AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Порядок ведення Реєстру культурних цінностей, які знаходяться в розшуку за запитами інших держав, Міністерство культури УкраїниЗАТВЕРДЖЕНОЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства культури України 03.09.2013  № 819 ( z1879-13 )

РЕЄСТР культурних цінностей, які знаходяться в розшуку за запитами інших держав

Культурна цінність

Фотографія

Вид

Назва

Автор/виробник

Рік (період) створення

Місце створення

Опис

Матеріал

Техніка

Розміри

Знаки і позначки

Стан збереження

Кількість

Оціночна вартість

Власник

Коментар

Дані про викрадення

Країна, яка звернулася із запитом

Номер документа

Дата документа

Дата викрадення

Місце викрадення

Заступник директора Департаменту культурної спадщини та культурних цінностей

В. В. Вечерський

ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства культури України 03.09.2013  № 819 ( z1879-13 )

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 5 листопада 2013 р. за № 1884/24416

ПОРЯДОК ведення Реєстру культурних цінностей, які знаходяться в розшуку за запитами інших держав ( z1884-13 )

І. Загальні положення

1. Цей Порядок визначає процедуру ведення Реєстру культурних цінностей, які знаходяться в розшуку за запитами інших держав.

2. Реєстр культурних цінностей, які знаходяться в розшуку за запитами інших держав (далі — Реєстр культурних цінностей), — автоматизована система збирання, накопичення, обліку та використання даних про культурні цінності, які знаходяться в розшуку за запитами інших держав.

Обробка персональних даних при внесенні їх до Реєстру культурних цінностей здійснюється з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних» ( 2297-17 ).

3. Реєстр культурних цінностей формується з метою створення єдиної бази даних культурних цінностей, які знаходяться в розшуку за запитами інших держав.

4. Терміни в цьому Порядку вживаються в значеннях, що наведені в Законі України «Про вивезення, ввезення та повернення культурних цінностей»( 1068-14 ).

5. Ведення Реєстру культурних цінностей здійснюється Департаментом культурної спадщини та культурних цінностей Мінкультури України (далі — Департамент).

ІІ. Вимоги до Реєстру культурних цінностей

1. Реєстр культурних цінностей є інформаційним ресурсом Мінкультури України, який ведеться з використанням інформаційних технологій.

2. Реєстр культурних цінностей ведеться в електронному вигляді державною мовою. Відомості про автора/виробника культурної цінності вносяться до Реєстру культурних цінностей мовою оригіналу.

3. Доступ до інформації, що міститься в Реєстрі культурних цінностей, забезпечується шляхом її оприлюднення на офіційному веб-сайті Мінкультури України.

ІІІ. Порядок подання інформації про культурні цінності, які знаходяться в розшуку за запитами інших держав

Інформація про факт крадіжки та незаконного вивезення культурної цінності з території іншої країни, що надходить від іноземних дипломатичних представництв в Україні, пересилається МЗС України до Департаменту.

ІV. Порядок внесення відомостей до Реєстру культурних цінностей

1. Реєстр культурних цінностей формується шляхом внесення до нього інформації про культурні цінності, які знаходяться в розшуку за запитами інших держав.

2. Унесення інформації до Реєстру культурних цінностей забезпечується Департаментом після її отримання.

3. До Реєстру культурних цінностей вносяться інформація про культурну цінність, дані про викрадення.

4. У розділі «Культурна цінність» розміщується фотографія культурної цінності, зазначаються вид культурної цінності (живопис, графіка, скульптура, декоративно-ужиткове мистецтво, архівний документ), назва культурної цінності (за наявності), автор, виробник (мовою оригіналу) культурної цінності, рік (період) створення, місце створення культурної цінності (місто, регіон, країна), опис (тема зображення культурної цінності), матеріал (полотно, папір, картон, дерево, метал, камінь, глина, скло, тканина тощо), техніка (олія, акварель, гуаш, темпера, акрил, пастель, олівець, вугіль, сангіна, сепія, перо, пластика, обробка твердих матеріалів, чеканка, різьблення, ткацтво, вишивка, розпис тощо), розміри (в сантиметрах), знаки і позначки (у разі наявності), стан збереження культурної цінності (на час втрати), кількість предметів, оціночна (ринкова) вартість культурної цінності (у гривнях), власник, який втратив культурну цінність (найменування установи або прізвище, ім’я, по батькові), коментар (будь-яка інформація з історії перебування культурної цінності до/після її втрати).

5. У розділі «Дані про викрадення» зазначаються країна, яка звернулася із запитом про викрадення культурної цінності, номер документа (письмового запиту), дата документа (письмового запиту), дата викрадення культурної цінності, місце викрадення культурної цінності (поштова адреса фізичної особи або місцезнаходження юридичної особи, місто, регіон, країна).

Заступник директора Департаменту культурної спадщини та культурних цінностей

В. В. Вечерський

Юридичний портал Справедливість

Это Вам будет интересно:

Юридические публикации:

  • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
    юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
    за плечами которых многие годы юридической практики!

Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

Контакты юристов

Телефон:
E-mail:
Юридические услуги - Порядок ведення Реєстру культурних цінностей, які знаходяться ..., 2024 год |
1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca