AddS.kiev.ua

Юридические услуги в Киеве от профессионалов!


Услуги юристов и адвокатов

консультации по различного рода правовым вопросам;

анализ и правовой аудит ситуаций и действий;

подготовка процессуальных документов в суд, правоохранительные и другие государственные органы, учреждения и организации;

юридическое представление интересов;

обжалование незаконного решения суда, органа местного самоутравления и чиновника;

помощь в получении любого рода юридических документов, в том числе через суд;

другие юридические и адвокатские услуги.

Новости законодательства

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінс

На Полтавщині громадяни дякують працівникам Державтоінспекції Нещодавно на імя тимчасово виконуючого обовязки начальника УМВС України в Полтавській області Андрія Балоня надійшла подяка від мешканця села Білоцерківка, Великобагачанського району, який висловлював ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены ...

55 работников Госпогранслужбы Украины уволены в результате антикоррупционной проверки В Государственной пограничной службе Украины (ГПС) продолжаются активные мероприятия по предотвращению злоупотреблений среди персонала. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы.


Про внесення змін до Положення про умови і порядок проведення тендерів (конкурсів) з визначення спеціалізованих організацій для реалізації арештованого державними виконавцями майна, Міністерство юстиції УкраїниМІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  • 25.03.2013  № 535/5
  • Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 28 березня 2013 р. за № 504/23036

    Про внесення змін до Положення про умови і порядок проведення тендерів (конкурсів) з визначення спеціалізованих організацій для реалізації арештованого державними виконавцями майна

    Відповідно до статті 62 Закону України «Про виконавче провадження» ( 606-14 ) та з метою оптимізації періоду проведення тендера (конкурсу) з визначення спеціалізованих організацій для реалізації арештованого державними виконавцями майна НАКАЗУЮ:

    1. Внести до Положення про умови і порядок проведення тендерів (конкурсів) з визначення спеціалізованих організацій для реалізації арештованого державними виконавцями майна( z1036-03 ), затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 11 листопада 2003 року № 136/5, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 листопада 2003 року за № 1036/8357 (зі змінами), такі зміни:

    1.1. У главі 1:

    1.1.1. У пункті 1.1:

  • слова «протягом календарного року» виключити;
  • після слів «на прилюдних торгах, аукціонах» доповнити пункт словами «та на комісійних умовах до наступного визначення таких організацій».

    Пункт 1.3 доповнити другим абзацом такого змісту:

    «У разі якщо в переліку спеціалізованих організацій, з якими органи державної виконавчої служби уклали договори про реалізацію арештованого майна, залишилась одна спеціалізована організація, тендер (конкурс) проводиться з метою доповнення зазначеного переліку у порядку, встановленому цим Положенням.».

    1.2. У главі 4:

    Пункт 4.1 викласти в такій редакції:

    «4.1. Тендер (конкурс) проводиться комісією, за наслідками якого визначаються переможці по окремих областях України та Автономній Республіці Крим (відповідно до місцезнаходження переможців чи місцезнаходження їхніх філій).».

    1.2.2. В абзаці першому пункту 4.2 слова «При визначенні переможця (переможців) комісією також» замінити словами «Комісією при визначенні переможця (переможців)».

    1.2.3. У пункті 4.12 слова «з моменту отримання затвердженого протоколу» виключити.

    1.2.4. Пункт 4.15 виключити. У зв’язку з цим пункт 4.16 вважати пунктом 4.15.

    Департаменту взаємодії з органами влади Міністерства юстиції України (Зеркаль О. В.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію відповідно до Указу Президента України від 03 жовтня 1992 року № 493( 493/92 ) «Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади» (із змінами).

    3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Державної виконавчої служби України Миронюка І. В.

    4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Міністр

    Юридичний портал Справедливість

    Это Вам будет интересно:

    Юридические публикации:

    • Adds.kiev.ua - это юридические услуги от профессиональных
      юристов и адвокатов города Киева и Киевской области,
      за плечами которых многие годы юридической практики!

    Мы помогаем даже в сложных ситуациях и неурядицах!

    Контакты юристов

    Телефон:
    E-mail:
    Юридические услуги - Про внесення змін до Положення про умови і порядок ..., 2024 год |
    1676b6902a1c6c119988b3b7eb617bca